- Halveer de sperziebonen en blancheer ze.
- Verhit wat olie in de pan en doe hier de boontjes, taugé en gesneden ui in. Bak dit mengsel licht aan.
- Voeg de gekookte rijst en kip saté toe en meng dit door elkaar.
- Zet de quiche bodems klaar en verdeel hier het kip saté mengsel in.
- Doe een plakje bladerdeeg over de quiche en druk de randjes licht aan.
- Strijk de quiche af met eigeel en zet ze 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
250 gr. |
Kip saté |
30000233 |
4 st. |
Quiche bodem |
55051516 |
4 plakjes |
Bladerdeeg |
55040077 |
200 gr. |
Gekookte rijst |
30102020 |
50 gr. |
Sperziebonen |
32130081 |
40 gr. |
Ui |
32182675 |
50 gr. |
Tauge |
32300016 |
50 gr. |
Eigeel |
70200102 |
2 El. |
Olie |
75020080 |
Groentestoof met witte rijstOvenschotel met rookworst en spitskool
Scroll naar bovenzijde